قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۶/۲۰ - ۱۸:۳۷
نماینده مردم شادگان در مجلس در گفت‌وگو با «سراج 24»:

مجلس به نقش‌آفرینان در فتنه رای اعتماد نمی‌دهد/ دقت در معرفی 3 وزیر

دولت باید معیارهای مورد نظر مجلس و خود را در انتخاب وزرا لحاظ کند و برای وزارتخانه‌های باقیمانده وزرایی را هم که هم مورد قبول مجلس و هم مورد پذیرش دولت است به مجلس معرفی شوند.

مجلس به نقش‌آفرینان در فتنه رای اعتماد نمی‌دهد/ دقت در معرفی 3 وزیر
عبدالله تمیمی نماینده مردم شادگان در مجلس در گفت‌وگو با سراج24 اظهار داشت: دولت باید معیارهای مورد نظر مجلس و خود را در انتخاب وزرا لحاظ کند و برای وزارتخانه‌های باقیمانده وزرایی را هم که هم مورد قبول مجلس و هم مورد پذیرش دولت است به مجلس معرفی شوند.
 
وی افزود: کار نباید به گونه‌ای باشد که گزینه‌هایی که به مجلس معرفی می‌شوند مجلس در برابر آنها واکنش نشان دهد.
 
 تین نماینده مجلس ادامه داد: ولایتمداری و نقش نداشتن در فتنه سال 88 و اعلام برائت و مرزبندی با فتنه‌گران از خطوط قرمز مجلس در دادن رأی اعتماد به وزراست و مردمی بودن و نداشتن دید از بالا به مردم از دیگر شاخصه‌های مجلس در این راستاست.
 
 عضو کمیسیون انرژی مجلس اظهار داشت: چنان‌چه در وزرای پیشنهادی دولت برای تصدی وزارتخانه‌های علوم، آموزش‌و‌پرورش و ورزش و جوانان از نقش‌آفرینان در فتنه سال 88 باشند قطعا مجلس به آنها رأی اعتماد نخواهد داد و در مقابل آنها خواهد ایستاد.
 
تمیمی تاکید کرد: دولت باید حساسیتهای مجلس در خصوص وزارتخانه‌های علوم، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان را مد‌نظر قرار دهد.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••